• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular

Muhterem Hemşehrilerimiz; Derneğimize Katkılarınızı Bekliyoruz.

Dernek    Aidatlarının       Ödenebileceği       Bilgiler

Banka Adı :
Ziraat Bankası 2331-Karapürçek Şubesi Altındağ / Ankara

Banka Hesap Numaramız : 
2331 – 5404 7923 - 5002

Banka Iban Numaramız :
TR59 0001 0023 3154 0479 23 5002


Çorum Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Derya büyüktür herkes kabı kadar alır
Merak Ettiklerimiz
WEB SİTEMİZ YENİLENDİ İSMİ DEĞİŞTİ

WEB SİTEMİZ YENİLENDİ İSMİ DEĞİŞTİ

     Altı yıl bu hizmeti sunduktan sonra derneğimizin web sitesi olmadığından dolayı maliyet giderlerini derneğimizin karşılaması sonucunda Afder de bu web sitesine 01 Kasım 2017 tarihinde dahil oldu.

 

         Yer sağlayıcı (hosting) ve isim tescil (daomin) alt yapıları ile beş yıllık antlaşma yapılarak derneğimizin de kısa adının AFDER olması dolayısı ile www.afder.net adı altında bazı değişiklikler yapılarak tamamen eski web sitemizin devamı olarak sizlere hizmet vermeye devam edecektir. İletişim adresimiz de yeni web sitemizin ismi ile beraber afder19@hotmail.com olarak değişmiştir.

 

            Web sitemizin amacı köyümüze hizmet için kurulmuş eğer var ise diğer sitelere hiçbir zaman altarnatif olmaksızın bilakis onlarla beraber omuz omuza vererek sanal alemde derneğimiz afder ve güzel köyümüz Aşağı Fındıklı’nın gözü-kulağı, ve sesi olma çabası içindedir. Nitekim on yıldır siz değerli hemşerilerimizin gönlünde taht kurmuş ve herkes tarafından benimsenerek takip edilmektedir. Hele Aşağı Fındıklı Köyü dışında  yaşayan hemşerilerimiz tarafından bilgi, haber ve olayları takip etme yolunda aranılan ve tıklanan bir site olmuştur.


 
            On yıl boyunca web sitemiz köyümüze yapılan ve yapılacak olan hizmetleri sizlere duyurmakta, bununla ilgili bilgi ve haberleri vermeye çalışmakta yaptığı haberler ve anketlerle köyümüzün geleceğine, gelişmesine katkı sağlamaya çalışmakta ve sizlerin sesi olmaya gayret göstermektedir.

          Site içerikleri ile sizlere daha güzel ve daha yararlı olabilme gayreti içerisine giriyor. Sizlerin duygu ve düşüncelerine, istek ve arzularına tercüman olmaya gayret gösteriyor.

 

  Birlik ve beraberliğimizi perçinleştirmek dostluklarımızı kuvvetlendirmek hele hele yeni yetişen nesil ve orta yaştaki insanlarımızın birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, birbirimizin bilgi birikiminden faydalanmak amacı ile toplumun tamamını kapsamaya çalışıyor.

 

       Saygıdeğer Hemşerilerimiz; bilgi çağını yaşadığımız şu günlerde iletişime ve bilgi toplumuna her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Aşağı Fındıklı Köyü halkı olarak bu bilgi çağında ve bilgi toplumunda varlığımızı daha fazla hissettirmek durumundayız.

 

           www.afder.net olarak yayın ilkelerimize bağlı kalarak köyümüzün kültürünü yaşatmak ve tanıtmak, köylümüz olup da Türkiyenin ve dünyanın değişik bölgelerinde yaşayan hemşerilerimiz ile köyümüz halkı arasındaki bilgi paylaşımını sağlamak ve köyümüz ve köylümüzün sesini ilgili kurum ve sivil toplum örgütleri nezdinde duyurmak için önümüzdeki yayın döneminde daha etkin ve faal olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

 

              www.afder.net, herkese hitap edebilmek için sizlerin görüş, eleştiri ve tavsiyelerinize her zaman açık olduğumuzu bildirir, her konuda bizlere  afder19@hotmail.com adresi yoluyla ulaşabilirsiniz.

        Bu sebeple www.afder.net, hedef ve amaçlarında; köyümüz ve köylümüzün yararına olan her şeyi bünyesinde barındırır. Bunun içinde derneğimiz afder sivil toplum örgütü olarak kanunlar ve nizamlar doğrultusunda insanlarımıza hizmet eder.      

 

       www.afder.net, hedef ve amaçlarında; köyümüz ve köylümüzün yararına olan her şeyi bünyesinde barındırır. Bunun içinde derneğimiz afder sivil toplum örgütü olarak kanunlar ve nizamlar doğrultusunda insanlarımıza hizmet eder. 

     


         www.afder.net, sanatın, kültürün, tarihsel ve folklorik değerlerin bütününe sahip çıkmak ve yaşatmakla birlikte, özellikle Aşağıfındıklı Köyü,nün binlerce yıllık geçmişinden gelen tarihi birikimini, sosyal ve kültürel ve yerel değerlerini yaşatma, bunları tanıtma ve bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarma çabasındadır.

 


     www.afder.net, haberleri ve yazılarında kötüleme, yargılama bulunmaz. Buna benzer sahıs ve kurumu hedef alan yazılara bünyesinde yer vermez, aracılık etmez. Tarafsız yayın yapmayı ilke edinir.

 


             www.afder.net, hiçbir görüşün ve fikrin yaklaşımına ağırlıklı olarak teslim olmaz ama değerler dünyamızla çatışmayan nitelikli her çabayı ve işi olumlu görür, gösterir, över, takdir eder ve sitesinde yer verir.

              Kendini Aşağı Fındıklı hisseden köyümüz derneği AFDER’e gönül veren bütün dostları derneğimiz ve web sitemize üye olmanızı bekler, hepinize saygılar sunarız. 01.12.2020
 

Kaynak: www.afder.net 




Okunma Sayısı: 463


3.140.249.104








DİĞER HABERLER

Köşe Yazıları
Son Ziyaretçi Yorumları
MUSTAFA KALINSAZLIOĞLU
Köyümüz ve Derneğimiz Adına Kültür Hizmetini Sunabilmek İçin Dijital Ortamdayız. Sizlerde Web Sitemize ve Derneğimize Üye Olun.


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler
Sponsorlarımız

Çorum Sungurlu Aşağı Fındıklı ve Çevre Köyleri Derneği

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Site Teması | Köy Sitesi


Top